ÖkoManók

okomanok

ÖkoManók programunkat kifejezetten óvodák, iskolák, gyerekrendezvények szervezői részére állítottuk össze.

Hiszünk abban, hogy az egészséges és környezettudatos életre nevelés igazán úgy lehet hatékony, ha megfelelően ötvözzük az informatív és szórakoztató előadásokat a gyakorlati tapasztalatszerzés lehetőségével és az interaktív játékokkal. Foglalkozásaink jellemzően komplex pedagógiai szemléletre és gyakorlatra épülnek, kombinálva a drámapedagógiát, mozgásos játékokat, szemléltető tanítást, a kis és egész csoportos feladatmegoldások rugalmas váltakozását.

Komplett előadásaink és foglalkozásaink akár iskolai vagy óvodai rendezvények programjába integrálhatók, akár önállóan felhasználhatók, állami, önkormányzati fenntartású oktatási intézmények számára – a meghatározott éves keret mértékéig – ingyenesen igénybe vehetők.

A programról bővebben

A programról bővebb információ és az aktuális előadás-/programkínálat itt érhető el.

Jelentkezés

Várjuk az együttműködésre nyitott, a környezet- és/vagy egészségtudatos életre nevelés iránt elkötelezett pedagógusok, oktatási intézmények jelentkezését az okomanok@vitafutura.hu e-mail címen vagy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével!

Hasznos információk

Iskola- és óvodazöldítéssel, oktatási intézményeknek és gyerekeknek szóló környezet- és egészségtudatos kezdeményezésekkel kapcsolatos információk, program- és rendezvényötletek… tovább>>

Korábbi előadásaink

Korábbi előadásainkról készült beszámolók és képek itt érhetők el.