Bankolj a VitaFuturáért!

Tudtad, hogy ha a Magnet Banknál van bankszámlád, többféleképpen is támogathatsz minket, akár úgy is, hogy egy filléredbe sem kerül?

A MagNet Bank ugyanis ügyfelei számára több lehetőséget is biztosít a nála bankszámlát fenntartó civilszervezetek támogatására. Mivel mi is a Magnet Banknál vezetjük a bankszámlánkat, így a MagNet Bank programjain keresztül minket is gyorsan, egyszerűen, akár ráfordítást nélkül is támogathatsz. 

Utald át adományod gyorsan és egyszerűen!

Az Egyéni Adományozási Program keretén belül a MagNet lehetőséget biztosít ügyfeleinek arra, hogy a banki támogatáson (ld. lent) felül egyénileg is egyszerűen támogathassanak számukra fontos civil szervezetet. A netbank felületen saját számládról könnyen és gyorsan indíthatsz eseti vagy akár rendszeres átutalást is.

Egyszerűen csak válaszd ki a listából  a VitaFutura Kh. Alapítványt, add meg az utalandó összeget, állítsd be, hogy eseti vagy rendszeres átutalásról van szó, és már kész is vagy. Az átutalás díja megfelel egy normál átutalás díjának, de nem kell bajlódnod a bankszámlaszámmal, elég csupán a nevünket megjegyezned. 😉 

További részletek a programról >>

 

Vannak azonban ennél is jobb lehetőségek, amikor a bankon keresztül anélkül adományozhatsz, hogy akár egy fillért kellene költened… 

Segítő bankkártya

MasterCard kártyás vásárlásaid után az elköltött összeg bizonyos százalékával az általad választott civil szervezetet támogatja bank. 

Vásárlás előtt ne felejtsd el kiválasztani ki a netbank megfelelő menüpontjában a VitaFutura Kh. Alapítványt, és ettől kezdve mindenegyes vásárlásod után gyarapszik a pénzünk, amit olyan szuper dolgokra fordíthatunk, mint az ÖkoManók program,  vagy a hazai és kenyai gyerekek támogatása. 

További részletek a programról >>

Közösségi Adományozási Program

A KAP program keretein belül a bank tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott eredmény 10%-áról, majd feljogosítja az ügyfeleket, hogy ezzel segítsék a programban résztvevő civil szervezeteket. Azaz te rendelkezhetsz a bank nyeresége 10%-ának rád eső részéről.

Ennek gyakorlati kivitelezése is nagyon egyszerű: lépj be a netbank megfelelő menüpontjában, majd válaszd ki a támogatandó szervezetet, és már kész is vagy. 

Minket sajnos ebben a programban jelenleg nem támogathatsz, de reméljük, hamarosan mi is a szerencsések között leszünk. 🙂

További részletek a programról >>

Ajánlókártya Program

Az Ajánlókártya Program keretében bárki ajánlhatja a MagNet Bankot ismerőseinek. Amennyiben az ajánlott ismerős lakossági- vagy vállalati bankszámlát nyit, és a számlanyitást követő 2 hónapban meghatározott forgalmat generál, úgy az ajánló által megjelölt civil szervezet támogatást kap.

  • 2.000 forint támogatást kap: a megjelölt civil szervezet, amennyiben az Ön által ajánlott ismerős lakossági bankszámlát nyit. A támogatás feltétele: minimum 50 000 forint számlaforgalom a számlanyitást követő 2 hónapban.
  • 7.000 forint támogatást kap: a megjelölt civil szervezet, amennyiben az Ön által ajánlott ismerős vállalati bankszámlát nyit. A támogatás feltétele: minimum 200 000 forint számlaforgalom a számlanyitást követő 2 hónapban.

A támogatás érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint kitölteni az ajánlókártyát (amely kérhető a bankfiókokban vagy letölthető itt) és a VitaFuturát megjelölni támogatásra jogosult civil szervezetként.  Mivel mi is a MagNet Banknál vezetjük a számlánkat, ezért minket akár ajánlóként is feltüntethetsz.

További részletek a programról >>

Ugye milyen egyszerű? 😉