Nairobi gyerekotthon támogatás

A nairobi partnerünk által üzemeltetett Boston Gyerekotthonnak sürgősen anyagi támogatásra van szüksége, különben félő, hogy a gyerekek az utcára kerülnek.

A gyerekotthont 2009-ben hozták létre, amikor az iskolába járó gyerekek közül többen is elvesztették szüleiket (AIDS/HIV, illetve torokrák következtében), és az árván maradtakat más családtagok nem tudták befogadni.
Jelenleg 20 – leginkább rászoruló – árva gyerek lakik az otthonban.

A gyerekotthont egy bérelt házban alakították ki, melynek bérleti díja havi kb. 33 ezer forint. További kiadást jelent a gyerekek mindennapi igényeinek ellátása (élelmiszer, ruhák, tisztálkodószerek, szükség esetén orvosi ellátás stb.), valamint a gyerekekre napi 24 órában felügyelő és őket ellátó gondozó fizetése. Mindezek a költségek maghaladják a havi 200 ezer forintot.

A gyerekotthon jelenleg sajnos finanszírozási problémákkal küzd, ezért minden apró segítségre nagy szükségük van.

Ha szeretnél segíteni, adományodat eljuttathatod akár közvetlenül az iskola részére vagy akár rajtunk keresztül is. Utóbbi esetén:

Számlaszámunk: 16200199-11526302
A kedvezményezett neve: VitaFutura Kh. Alapítvány

A közleményrovatban kérjük, tüntesd fel, hogy “rescue home”, hogy a támogatást tudjuk azonosítani és továbbítani a kinti iskola részére.