ÖkoManók

okomanok

ÖkoManók programunkat kifejezetten óvodák, iskolák, gyerekrendezvények szervezői részére állítottuk össze.

Hiszünk abban, hogy az egészséges és környezettudatos életre nevelés igazán úgy lehet hatékony, ha megfelelően ötvözzük az informatív és szórakoztató előadásokat a gyakorlati tapasztalatszerzés lehetőségével és az interaktív játékokkal. Foglalkozásaink jellemzően komplex pedagógiai szemléletre és gyakorlatra épülnek, kombinálva a drámapedagógiát, mozgásos játékokat, szemléltető tanítást, a kis és egész csoportos feladatmegoldások rugalmas váltakozását.

Komplett előadásaink és foglalkozásaink akár iskolai vagy óvodai rendezvények programjába integrálhatók, akár önállóan felhasználhatók, állami, önkormányzati fenntartású oktatási intézmények számára – a meghatározott éves keret mértékéig – ingyenesen igénybe vehetők.

Hasznos információk

Iskola- és óvodazöldítéssel, oktatási intézményeknek és gyerekeknek szóló környezet- és egészségtudatos kezdeményezésekkel kapcsolatos információk, program- és rendezvényötletek… tovább>>

Korábbi előadásaink

Korábbi előadásainkról készült beszámolók és képek itt érhetők el.

Programunk átalakítás alatt áll, így az iskolák jelentkezését átmenetileg nem tudjuk fogadni. Hamarosan újra elérhetőek leszünk!