Adatkezelési szabályzat

Hatályba lépés: 2020. március 7.

Jelen adatkezelési szabályzat és tájékoztató (továbbiakban: Adatkezelési szabályzat) a VitaFutura – az életért, a jövőért Közhasznú Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány, VitaFutura vagy VitaFutura Kh. Alapítvány) és weboldala (https://vitafutura.hu) adatvédelmi irányelveit és adatkezelési gyakorlatát foglalja össze.
A dokumentumban bemutatjuk, hogy milyen személyes adatokat milyen célból és milyen módon kezelünk, és hogy mindez, mit jelent számodra.
Ha kérdésed van az Adatkezelési szabályzattal vagy adataid kezelésével kapcsolatban, kérjük, lépj velünk kapcsolatba az [email protected] email címen.

Ki vagyunk?

A VitaFutura Kh. Alapítvány (székhely: 2131 Göd, Pulykaház u. 9. A1, adószám: 18209974-1-13, nyilvántartási szám: 01-01-0011325) egy Magyarországon bejegyzett közhasznú alapítvány, melynek célja az egészség- és környezettudatos életre való nevelés, valamint a környezeti és gazdasági egyenlőtlenségek csökkentése. Az Alapítvány céljáról és tevékenységéről itt olvashatsz bővebben.
Elérhetőségeinket itt találod.
A VitaFuturánál elkötelezettek vagyunk támogatóink és az érdeklődők személyes adatainak védelme iránt. Adatkezelési szabályzatunkat és gyakorlatunkat ennek megfelelően, valamint az Európai Unió adatvédelmi előírásainak és egyéb vonatkozó jogszabályoknak megfelelően alakítottuk ki.

Mi a személyes adat?

Személyes adat minden olyan információ, amely egy azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozik, illetve amely lehetővé teszi adott személy beazonosítását. A személyes adatok körébe tartozik például a név, a kapcsolati adatok (e-mail cím, telefonszám, cím), a személyazonosító száma, adószám, a fizetési (pl. bankszámla vagy bankkártya) adatok és más, az alábbiakban bemutatott információk.

Milyen személyes adatokat gyűjtünk, és mire használjuk azokat?

Az érintett által kifejezetten nyilvánosságra nem hozott adatokat kizárólag az érintett beleegyezése és előzetes jóváhagyása mellett, a lentiekben foglalt szolgáltatások biztosítása és feladatok ellátása érdekében kezelünk. Minden adatot kizárólag az adott szolgáltatás nyújtása érdekében kezelünk, egyéb célokra nem használjuk fel.
Weboldalunk használatával és a lenti szolgáltatások igénybevételével megerősíted, hogy teljeskörűen elolvastad, tartalmában megismerted és megértetted jelen Adatkezelési szabályzatot. Bizonyos funkciók és szolgáltatások (például kapcsolatfelvétel űrlapon keresztül, hírlevél feliratkozás) elérésének feltétele az Adatkezelési szabályzat elfogadása (a vonatkozó rubrika bepipálásával). Amennyiben nem értesz egyet jelen szabályzattal és/vagy nem jelölöd be a vonatkozó rubrikát, sajnos nem tudod igénybe venni adott szolgáltatásunkat.

Hozzászólások

A weboldal látogatói által hagyott kommentek, hozzászólások kapcsán a hozzászólás űrlapon feltűntetett adatokat (név, e-mail-cím, hozzászólás, weboldal címe) gyűjtjük. A név és e-mail-cím adatokra azért van szükségünk, hogy az esetleges válaszhozzászólásokat továbbítani tudjuk részedre. A weboldal címének megadása lehetőség, nem feltétele a hozzászólás beküldésének.
A kéretlen tartalmak (spamek) kiszűrése érdekében gyűjtjük továbbá a látogató IP címére és a böngészőazonosító karakterláncra vonatkozó információkat.
Az e-mail címből létrehozott névtelen karakterláncot (más néven hash) átadjuk a Gravatar szolgáltató részére annak ellenőrzése érdekében, hogy használod-e a Gravatar szolgáltatást. A Gravatar szolgáltatás adatvédelmi irányelvei itt érhetők el: https://automattic.com/privacy/. Amennyiben használod a Gravatar szolgáltatást, hozzászólásoddal együtt a Gravatarod profilképe is láthatóvá válik a kommented mellett.
A hozzászólások megjelenítése egyes esetekben manuális jóváhagyáshoz kötött, ezért hozzászólásod nem feltétlenül jelenik meg az oldalon a beküldés után azonnal.

Felhasználói fiók

Weboldalunk regisztrált felhasználóitól az alábbi adatokat kérjük be és kezeljük: felhasználónév, e-mail cím, vezeték és keresztnév, becenév (opcionális), weboldal címe (opcionális), jelszó, bemutatkozás (opcionális).
Minden felhasználó bármikor megtekintheti, szerkesztheti és törölheti az általa megadott információkat, a felhasználónév kivételével, amely nem módosítható. A weboldal adminisztrátorai szintén láthatják és szerkeszthetik ezen adatokat (a jelszó kivételével, amely az adminisztrátorok számára nem látható, de általuk módosítható). A profiladatok módosítását az adminisztrátorok csak az adott felhasználó kifejezett kérésére teszik meg (kivéve, ha az adott felhasználó valamilyen oknál fogva tiltásra kerül).
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy amennyiben regisztrált felhasználóként képet töltesz fel az oldalra, kerüld az olyan EXIF-eket, amelyekben a GPS pozícióra vonatkozó adatok is szerepelnek. Honlapunk látogatói ugyanis a honlapon található képeket letölthetik, és kinyerhetik belőlük a helyadatokat.

Kapcsolati űrlapok

Ha az oldalon található kapcsolati űrlapon keresztül lépsz kapcsolatba velünk, az űrlapon szereplő adatokra (név, e-mail cím, üzenet és az abban önkéntesen megadott adatok), valamint a kérdésed megválaszolásához szükséges esetleges egyéb adatokra lesz szükségünk.
A spamek kiszűrése érdekében gyűjtjük továbbá a látogató IP címére és a böngészőazonosító karakterláncra vonatkozó információkat.
A kapcsolati űrlapon keresztül megadott adatokra a beazonosításod és kérdésed megválaszolása érdekében van szükségünk. Az adatokat kizárólag arra használjuk, hogy felvegyük veled a kapcsolatot és megválaszoljuk a kérdésedet.

E-mailes, telefonos és közösségi média oldalainkon keresztül érkező megkeresések

Amennyiben e-mailben, telefonon vagy közösségi média oldalainkon keresztül lépsz kapcsolatba velünk, a neved és elérhetőséged (e-mail cím, telefonszám) mellett az általad önkéntesen megadott, valamint a kérdésed megválaszolásához szükséges esetleges egyéb információkat kezeljük.
Mindezen adatokra azért van szükségünk, hogy felvegyük veled a kapcsolatot és megválaszoljuk a kérdésedet.

Hírlevél, ingyenes és promóciós tartalmak

Bizonyos személyes adatokra – például név, lakcím, telefonszám vagy e-mail cím – szintén szükségünk lehet, ha feliratkozol a hírlevelünkre, részt veszel valamely promóciós játékunkban, ajánlatunkban vagy letöltesz egyes ingyenes tartalmakat. Ezen esetekben a bekért adatokra a beazonosításod és a kapcsolatfelvétel miatt van szükségünk. Az ezen célból gyűjtött adatokat kizárólag az adott cél teljesítése és nyilvántartása céljából használjuk.

Adó 1%-ról rendelkezők adatai

2015-től adózóként – amennyiben személyi jövedelemadód 1 százalékát részünkre ajánlod fel – az SZJA 1% rendelkező nyilatkozaton engedélyezheted, hogy neved és postai, illetve elektronikus levelezési címed a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (továbbiakban: NAV) részünkre megküldje. Ez esetben – kérelmünk alapján – a NAV elektronikus úton küld tájékoztatást a részünkre az érvényesen rendelkező (azaz akik felajánlását ténylegesen meg is kapjuk) és az adatok megküldését engedélyező magánszemélyek nevéről, postai vagy elektronikus levelezési címéről.
Miután a NAV-tól kikértük és megkaptuk ezen adatokat, felvehetjük veled a kapcsolatot, hogy megköszönjük a felajánlásodat és beszámoljunk annak felhasználásáról.
A NAV által e célból rendelkezésünkre bocsátott adatokat kizárólag a közhasznú tevékenységünkkel összefüggésben, a veled való kapcsolatfelvételre és tájékoztatás nyújtására használjuk fel. Az adatokat – a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően – az adatszolgáltatást követő legfeljebb 5 évig kezeljük.

Állásajánlatra vagy önkéntes pozícióra jelentkezők

Az állásajánlatra vagy önkéntes pozícióra jelentkezőktől csak azon legszükségesebb információkat kérjük be, amelyek segítenek beazonosítani a jelentkezőt, illetve segítenek értékelni a jelentkező alkalmasságát az adott pozícióra. Ezen információk magukban foglalhatják a nevet, kapcsolati adatokat, tanulmányi hátteret és szakmai tapasztalatot, erkölcsi bizonyítványt, tartózkodási vagy állampolgársági adatokat és esetleges egyéb adatokat, amelyek a potenciális jelölt értékeléséhez elengedhetetlenek. Az adatokat csak a pályázat értékelése és a jelentkezők kiválasztása céljából használjuk.

Személyes adatok továbbítása és harmadik fél partnerek

Harmadik fél partnerek

Az oldal megfelelő és sikeres működésének biztosítása érdekében előfordulhat, hogy egyes személyes információkat továbbítunk más, harmadik fél partnerek felé, amelyek a nevünkben járnak el. Ezen együttműködések magukban foglalhatják a fizetési folyamatokat, a reklám- és hirdetési kampányokat, ügyfélszolgálatot, hírlevél és egyéb e-mail szolgáltatást, promóciók és játékok lebonyolítását. Ezen partnerek részére az általuk végzett feladat végrehajtásához feltétlenül szükséges információkat továbbítjuk. Partnereink a részükre megküldött adatokat csak feladataik ellátása érdekében használhatják, nem jogosultak az általunk továbbított információk saját célú használatára.
Harmadik fél partnereink és az általuk kezelt adatok köre az alábbiakat foglalja magában:

 • Tárhely- és domainszolgáltató: DotRoll Kft. (1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.) – Hozzáférés: honlapunk teljes tartalmához, valamint továbbítja és tárolja a saját domaines e-mail-címre érkező e-maileket.
 • Elektronikus levelezés: Gmail (Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, California 94043 USA) – Hozzáférés: érkezett és küldött e-mailek tartalma és feladója.
 • Hírlevél szoftver: MailChimp (The Rocket Science Group, LLC 675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA) – Hozzáférés: hírlevél-feliratkozók adatai.
 • Közösségi média: Facebook, WhatsApp, Instagram (Facebook, Inc., 1 Hacker Way Menlo Park, California 94025) – Hozzáférés: a felhasználó nevéhez, kommentjéhez, üzenetéhez.
 • Hirdetéskezelés, profilalkotás: Facebook Pixel (Facebook, Inc., 1 Hacker Way Menlo Park, California 94025), Google Ads és Googly Analytics (Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, California 94043 USA) – Hozzáférés: süti (cookie) adatokhoz és a honlap látogatóinak IP címéhez.

Esetenként előfordulhat, hogy szolgáltatásaink zavartalan működése és biztosítása érdekében személyes adataidat egyéb, fent meg nem nevezett, közreműködő partnerek részére is továbbítjuk. Ezen partnerekre is érvényes, hogy részükre csak az általuk végzett feladat végrehajtásához feltétlenül szükséges információkat továbbítjuk, melyet csak feladataik ellátása érdekében használhatnak, és nem jogosultak az általunk továbbított információk saját célú használatára.

Harmadik fél oldalakra mutató linkek

A weboldalunkon találkozhatsz más szolgáltatók által fenntartott oldalakra mutató linkekkel (beleértve többek között a bejelentkezési, megosztási lehetőségre mutató gombokat, logókat is), melyekre kattintással más szolgáltatók oldalaira kerülsz át.
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy ezen linkelt tartalmak nem tartoznak jelen adatkezelési szabályzat hatálya alá. Ezen tartalmakra a harmadik fél adatkezelési szabályai és gyakorlatai vonatkoznak, melyre nekünk nincs befolyásunk. Amennyiben rákattintasz az oldalunkon lévő külső (harmadik fél) oldalakra mutató linkekre, javasoljuk, hogy mindenképpen olvasd el az adott (harmadik fél) oldalak használatára vonatkozó adatkezelési szabályokat.
Amennyiben bármilyen adatod az adott külső (harmadik fél) weboldalon törlöd vagy módosítod, az nem érinti az általunk nyilvántartott személyes adataidat. A módosítást a mi oldalunk vonatkozásában is el kell végezned.

Harmadik fél oldalakról beágyazott tartalmak

Az oldalunkon szereplő cikkek tartalmazhatnak beágyazott információkat (pl. videók, képek, cikkek) is. Ezen beágyazott tartalmak szintén nem tartoznak jelen adatkezelési szabályzat hatálya alá. Ezen tartalmakra a harmadik fél adatkezelési szabályai és gyakorlatai vonatkoznak, melyre nekünk nincs befolyásunk (mintha nem a mi oldalunkon, hanem az eredeti oldalon tekintetted volna meg az adott tartalmat).
Ezek a harmadik fél oldalak gyűjthetnek rád vonatkozó információkat, használhatnak sütiket és nyomon követhetik az adott oldal használatával kapcsolatos tevékenységedet (különösen, ha adott oldalra be vagy jelentkezve), melyek szabályozását az adott oldal adatkezelési tájékoztatója tartalmazza.

Profilalkotás

Weboldalunk látogatottsági adatait a Google LLC (ld. fent) által nyújtott Google Analytics webanalitikai szolgáltatás segítségével mérjük. A Google Analytics főleg belső sütik (cookiek) alapján állít össze jelentést a webhelyünkön tapasztalt felhasználói interakciókról. A Google Analytics Hirdetési funkciói a Google-hirdetési sütik segítségével aktiválhatók – például remarketing esetén – a Google Display Hálózat olyan termékeire vonatkozóan, mint például az AdWords.
A Google Analytics emellett gyűjti a webhely felhasználóinak az IP-címét annak érdekében, hogy megóvja a szolgáltatás biztonságát, illetve hogy a webhelytulajdonosok képet alkothassanak arról, hogy látogatóik a világ mely tájáról érkeznek (ezt „IP szerinti földrajzihely-meghatározásnak” is nevezik). A Google adatvédelmi elveiről bővebb információ itt olvasható: https://policies.google.com/privacy?hl=hu.
Lehetőséged van leiratkozni a Google Analytics nyomon követéséről a Google Analytics Opt-out Browser Addon alkalmazás letöltésével és böngésződre való telepítésével: tools.google.com/dlpage/gaoptout. Bővebben: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu.

Európai állampolgárok adatainak továbbítása az Európai Unión kívülre

Amennyiben az Egyesült Királyság, az Európai Unió vagy az Európai Gazdasági Térség (EGT) állampolgára vagy, kérjük, vedd figyelembe, hogy személyes adataidat az Európai Gazdasági Térségén kívül, nevezetesen Kenyában, is tároljuk. Emellett személyes adataid egy részét az Európai Gazdasági Térségen kívüli (pl. Egyesült Amerikai Államok, Kenya) szolgáltatók és partnerek részére továbbítjuk.
Előfordulhat, hogy az EGT-n kívüli országokban az adatkezelésre vonatkozó szabályozás eltér az EGT-ben megszokottól. Észszerű lépéseket teszünk annak biztosítása érdekében, hogy személyes adataid az EU és az EGT-előírásoknak megfelelően kezeljék.
Ezen partnerek részére az általuk végzett feladat végrehajtásához feltétlenül szükséges információkat továbbítjuk, melyeket csak ezen feladatok ellátása érdekében használhatnak. Nem jogosultak az általunk továbbított információk saját célú használatára.

Jog és megfelelőség

Mi és szolgáltatási partnereink átadhatják személyes adataid nyomozó hatóságok részére házkutatási engedély vagy más jogilag érvényes megkeresés vagy utasítás alapján valamely megállapodás vagy törvényi előírás megsértése esetén vagy a vonatkozó jogszabályok által megkövetelt vagy engedélyezett egyéb módon. A személyes adatokat szükség szerint felhasználhatjuk jogi követelések megalapozásához, gyakorlásához vagy védelméhez, valamint a személyek vagy vagyoni javak tényleges vagy feltételezett veszteségének vagy károsodásának kivizsgálásához vagy annak megakadályozásához.

Hogyan védjük a személyes adataidat?

A kezelésünkben lévő személyes adataid védelme érdekében technikai és szervezési intézkedéseket vezettünk be, valamint észszerű adminisztratív, technikai és fizikai biztosítékokat alkalmazunk annak érdekében, hogy megakadályozzuk a jogosulatlan hozzáférést az általunk kezelt adatokhoz, illetve megakadályozzuk ezen adatok jogosulatlan felhasználását, módosítását vagy nyilvánosságra hozatalát.
Mindezek keretében:

 • biztonságos technikai környezetben tároljuk a személyes adatokat, azokat a nyilvánosság számára nem tesszük elérhetővé;
 • az adatokhoz csak megfelelő azonosítás után férhetnek hozzá kollégáink és bizonyos esetekben szerződött partnereink dolgozói;
 • TLS titkosított adatátvitelt használunk;
 • az adatok kezelésénél https protokollt használunk (azaz titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál a böngésződ és a szerverünk);
 • a személyes adatokhoz hozzáféréssel rendelkező természetes személyek kizárólag jelen szabályzatnak megfelelően kezelhetik a személyes adatokat;
 • biztonsági intézkedéseinket rendszeresen teszteljük és értékeljük, illetve szükség esetén módosítjuk (javítjuk);
 • a lentebb ismertetett felhasználói jogok gyakorlása során szükség esetén – azaz amennyiben visszaélés gyanúja merül fel – további adatok bekérésével ellenőrizzük a kérelmező személyazonosságát annak érdekében, hogy a személyes adatok ne kerüljenek illetéktelen kezekbe.

Sajnálatos módon az interneten vagy egyéb nyilvános kommunikációs hálózaton gyűjtött vagy továbbított adatok biztonságát nem lehet, és így mi sem tudjuk, 100 százalékosan garantálni. A személyes adatok megőrzésére vonatkozó gyakorlatunk ugyanakkor biztosítja, hogy a személyes adatokat nem kezeljük a fent meghatározott céloktól vagy a jogi megfelelőség biztosításától eltérő célok érdekében, és az azokhoz szükségesnél hosszabb ideig.
Amennyiben az adataiddal kapcsolatban incidens történik, a tudomásszerzést követően mindent megteszünk a kockázatok csökkentése érdekében. Amennyiben adataiddal kapcsolatban olyan esemény történik, amely valószínűsíthetően magas kockázattal jár a jogaidra és szabadságodra nézve, késedelem nélkül tájékoztatunk.

Mennyi ideig őrizzük meg az adatokat?

Minden adatot a szükséges legrövidebb ideig, valamint a jogi megfelelőség biztosításhoz szükséges ideig kezelünk és őrzünk.
Az egyes adatok megőrzésének jellemző ideje:

 • hozzászólások (kommentek) és a kapcsolódó metadadatok: visszavonásig őrizzük meg (többek között annak érdekében, hogy az utánkövető kommentek könnyen felismerhetővé váljanak, és ne kelljen a moderátor jóváhagyására várniuk);
 • felhasználói fiók profiladatai: visszavonásig őrizzük meg;
 • kapcsolati űrlap adatai, valamint az e-mailes, telefonos és közösségi média oldalainkon keresztül érkező megkeresések adatai: az üzleti kapcsolat lezártáig, illetve addig őrizzük meg, amíg azt adminisztrációs okok szükségessé teszik;
 • jelképes örökbefogadási program vagy egyéb célú támogatás kapcsán megadott adatok: az adatokat a támogatási együttműködés befejezéséig, illetve addig őrizzük meg, amíg azt adminisztrációs okok szükségessé teszik;
 • hírlevél-feliratkozáshoz, ingyenes és promóciós tartalmak igényléséhez megadott adatok: visszavonásig őrizzük meg;
 • állásajánlatra és önkéntes pozícióra jelentkezők adatai: a jelentkezés lezárultáig, illetve sikeres jelentkezés esetén az együttműködés befejezéséig, valamint az alkalmazottakra vonatkozó szabályok szerint őrizzük meg. A jelentkezők emellett kérhetik, hogy adataikat – például későbbi állás-, illetve önkéntes pályázatokról való tájékoztatás céljából – visszavonásig megőrizzük.

Fent megadott megőrzési idők a jogi és biztonsági megfelelőség biztosításhoz szükséges őrzési időknek megfelelően változhatnak. Bizonyos adatokat könyvelési és beszámolási, valamint egyéb jogszabályi kötelezettségek teljesítése érdekében a fent megadott időnél tovább is kezelhetünk, illetve kötelesek vagyunk megőrizni. (Például a megrendeléssel kapcsolatos bizonyos adatokat a polgárjogi igények érvényesítéséhez a jogviszony megszűnését követő 5 évig (elévülési határidő), a könyveléshez és beszámolókészítéshez pedig 8 évig vagyunk kötelesek megőrizni.)

Milyen jogok illetnek meg az általunk kezelt személyes adataiddal kapcsolatban?

 • Az adatkezeléssel összefüggő tényekről az adatkezelést megelőzően tájékoztatást kaphatsz (ezt a célt szolgálja jelen Adatkezelési szabályzat).
 • Információt kérhetsz az általunk kezelt személyes adataiddal és azok kezelésével kapcsolatban, illetve másolatot kérhetsz az általunk kezelt személyes adataidról, mely információkat e-mailben megküldött digitális fájlok formájában biztosítjuk.
 • Kérheted személyes adataid helyesbítését és kiegészítését.
 • Korlátozhatod – a nem nyilvános – személyes adataid felhasználását (kérjük, vedd figyelembe, hogy ez esetben előfordulhat, hogy emiatt bizonyos szolgáltatásokat nem tudunk számodra biztosítani).
 • Kérheted személyes adataid törlését (a jogszabály által előírt megőrzési kötelezettségek figyelembevételével).
 • Tiltakozhatsz személyes adataid feldolgozása ellen (kérjük, vedd figyelembe, hogy ez esetben előfordulhat, hogy emiatt bizonyos szolgáltatásokat nem tudunk számodra biztosítani).
 • Benyújthatsz panaszt a felelős felügyeleti szerveknél.

Felhasználói fiók adataidat tudod kezelni, frissíteni vagy módosítani a weboldalunkon keresztül a felhasználói fiókodban. Egyéb személyes adatod módosítását vagy törlését kérheted az [email protected] címre küldött e-mailben. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a személyes adatokhoz való hozzáférési, módosítási vagy törlési kérés esetén, bizonyos személyes adatokat bekérhetünk a személyazonosságod igazolása céljából.
Fenti jogosultságok érvényesítésére irányuló, e-mailben megküldött kérésedre a lehető legrövidebb idő alatt, de legfeljebb 25 napon belül e-mailben válaszolunk.
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos fenti jogaidat adminisztratív, jogi vagy biztonsági szempontok és előírások figyelembevételével tudjuk biztosítani.
Például nem tudjuk teljesíteni törlési kérelmed, ha jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez szükségesek az adatok, vagy ezzel korlátoznánk a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jogot, vagy a ránk vonatkozó jogszabályi kötelezettség (illetve közérdek, tudományos, kutatási vagy statisztikai cél) a törlési kéréssel ellentétes kötelezettséget ír elő számunkra.

Kiskorú felhasználókra vonatkozó speciális rendelkezések

Weboldalunkon személyes adat megadását követelő tevékenységet (pl. hírlevél-regisztráció, kapcsolatfelvétel) csak 18. életévét betöltött személy végezhet.
A 18. életévét be nem töltött felhasználókat arra kérjük, hogy szüleik, gondviselőjük közreműködésével lépjenek kapcsolatba velünk, nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat és egyéb személyes adataikat pedig csak a szülők előzetes beleegyezésével és közreműködésével bocsássák rendelkezésünkre.

Süti (cookie) szabályok

Személyes adatokat érintő sütik

A hozzászólás esetén megadott nevet, e-mail címet és esetleges webcímet eltároljuk egy sütiben. A tárolás a te kényelmed szolgálja annak érdekében, hogy a következő hozzászóláskor ezeket az adatmezőket ne kelljen kitöltened. Ezeknek a sütiknek a lejárati ideje 1 év.
A honlapra történő bejelentkezéskor több sütit hozunk létre, amely elmenti a bejelentkezési információt és a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit. A bejelentkezési sütik két napig érvényesek, a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit tároló süti egy évig. Amennyiben az „Emlékezz rám” opciót bejelölöd, a bejelentkezési adatok két hétig kerülnek megőrzésre. Kijelentkezéskor a bejelentkezési sütik törlődnek.

Egyéb sütik

Oldalunk részletes süti szabályzatát itt találod.

Szabályzat módosítása

Mivel időről időre szükségessé válhat jelen szabályzat felülvizsgálata, ezért fenntartjuk a jogot jelen szabályzat egyoldalú módosítására. Ha módosítjuk a szabályzatot, az új verziót közzé tesszük weboldalunkon, illetve a hírlevélre feliratkozott felhasználóknak hírlevélben is kiküldjük.
Kérjük, mindig a weboldalon elérhető legfrissebb verziót tekintsd irányadónak.

feliratkozás VitaFutura hírlevélre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről!

Ha nem akarsz lemaradni aktuális híreinkről, és szeretnéd az elsők között olvasni cikkeinket, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

Sikeresen feliratkoztál. Hamarosan érkezik első levelünk. Ha mégsem, kérjük, ellenőrizd spam mappád vagy - ha Gmailt használsz - a promóciók között. Ha ott sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] email címen.

Pin It on Pinterest