Projektjeink

ÖkoManók projektek

ÖkoManók mesejáték

Játékos környezetbe ágyazva beszélgetünk óvodás gyerekekkel a hulladékképződés megelőzéséről, a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról és a legfontosabb fogalmakról.

Ovis könyvcsomag

Rászoruló és hátrányos helyzetű hazai óvodák részére ajándékozunk környezeti nevelési mesekönyvekből és (társas)játékokból álló csomagot.

Iskolai foglalkozások

Előadásaink és foglalkozásaink akár iskolai rendezvények – pl. iskolanapok – programjába integrálhatók, akár önállóan – pl. osztályfőnöki óra keretében – felhasználhatók.
(Jelenleg szünetel.)

Hasznos információk pedagógusoknak

Afrikai támogatási program rászoruló gyerekek tanulási lehetőségeinek elősegítése és az afrikai országokat leginkább sújtó problémák kezelése érdekében.

Online ismeretterjesztés

Cél szerinti tevékenységünk keretében   ismeretterjesztő cikkeket, posztokat és tájékoztató anyagokat teszünk közzé az Alapítvány és az AfRoho program weboldalán, valamint Facebook oldalaikon egészség (táplálkozás, sport, higiénia) és környezet (klímaváltozás, víz, hulladék) témában, valamint Afrikával és az afrikai kontinenst érintő legfontosabb problémákra vonatkozóan.

Egyéb projektek

Heti tipp

A környezet- és/vagy egészségtudatos élettel kapcsolatos hasznos tippeket osztunk meg minden héten kezdőknek és haladóknak.

AfRoho

Afrikai támogatási program rászoruló gyerekek tanulási lehetőségeinek elősegítése és az afrikai országokat leginkább sújtó problémák kezelése érdekében.

Adventi hálanaptár

24 napos kihívás, amelynek célja, hogy az advent időszakában a fogyasztás helyett arra koncentráljunk, amiért hálásak lehetünk.
(Jelenleg szünetel)

Irodaharmónia

Projektünk keretében elsősorban a kis- és középvállalkozások figyelmét hívjuk fel az egészséges- és környezettudatos – azaz harmonikus – iroda előnyeire.

feliratkozás VitaFutura hírlevélre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről!

Ha nem akarsz lemaradni aktuális híreinkről, és szeretnéd az elsők között olvasni cikkeinket, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

Sikeresen feliratkoztál. Hamarosan érkezik első levelünk. Ha mégsem, kérjük, ellenőrizd spam mappád vagy - ha Gmailt használsz - a promóciók között. Ha ott sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] email címen.

Pin It on Pinterest