Irodaharmónia

Életünk közel felét a munkahelyünkön töltjük. Az itt folytatott életmódunk, a környezethez és egészséghez való hozzáállásunk meghatározó környezeti terhelésünk, testi-lelki egészségünk, munkavégzési képességünk és hatékonyságunk szempontjából.
A harmonikus irodában az ember és a környezet, a munka és a magánélet, a hatékonyság és az egészség harmóniában állnak egymással. Az irodai működés a lehető legkisebb terhelést okozza a környezet, valamint a kollégák testi és lelki egészsége számára, a munkavégzés kellemes környezetben, jó hangulatban történik. Mindez elősegíti a hatékony és hosszú távon is fenntartható működést.

A harmonikus iroda előnyt jelent a dolgozók, a munkáltatók és a tulajdonosok számára, valamint hosszú távú környezeti, társadalmi és gazdasági előnyökkel jár.

A harmonikus iroda előnyei

Csökken az irodai működés környezetterhelése.

Pénzügyi megtakarítások érhetők el.

Növelhető a munkatársak elkötelezettsége és motiváltsága.

Javul a munkatársak hangulata és egészsége.

Javul a vállalati image.

„Irodaharmónia” projektünk célja, hogy online eszközök és előadások révén segítsük a hazai kis- és középvállalkozásokat a környezet- és egészségtudatos munkahelyi környezet kialakításában.

Az Irodaharmónia projektünk weboldalán elsősorban a hazai kis- és középvállalkozásoknak adunk hasznos tanácsokat a környezet- és egészségtudatos iroda kialakításához. Az érdeklődők hasznos tippeket és információkat találnak

  • a vízfelhasználás mérsékléséhez,
  • az irodai berendezések és az iroda energiatudatos működtetéséhez,
  • a papírfelhasználás csökkentéséhez,
  • az irodai működéstámogatás környezetbarát megvalósításához,
  • az irodai szelektív hulladékgyűjtés és újrahasznosítás kialakításához, valamint
  • egészséges és környezetbarát munkakörnyezet létrehozásához.
feliratkozás VitaFutura hírlevélre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről!

Ha nem akarsz lemaradni aktuális híreinkről, és szeretnéd az elsők között olvasni cikkeinket, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

Sikeresen feliratkoztál. Hamarosan érkezik első levelünk. Ha mégsem, kérjük, ellenőrizd spam mappád vagy - ha Gmailt használsz - a promóciók között. Ha ott sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] email címen.

Pin It on Pinterest