Már bankkártyás fizetéssel is támogathatsz minket

Örömmel jelentjük, hogy alapítványunk bekerült a MagNet Bank Segítő Bankkártya Programjába, így mától kezdve akár bankkártyás vásárlásaid révén is támogathatsz minket.  

Ha a MagNet Bank ügyfele vagy, nincs más dolgod, mint a bank netbank felületén, belépést követően, a Közösségi funkciók/Segítő bankkártya menüpont alatt “A támogatni tervezett szervezet kijelölése” gombra kattintva kiválasztani a “VitaFutura-az életért, a jövőért Közhasznú Alapítvány”-t. 

Ezt követően MasterCard kártyás vásárlásaid után az elköltött összeg bizonyos százalékával minket fog támogatni a bank. Minden egyes vásárlásod után gyarapszik a pénzünk, amit olyan szuper dolgokra fordíthatunk, mint az ÖkoManók program, vagy a hazai és kenyai gyerekek támogatása. Minél többet költesz, annál nagyobb lesz a nekünk juttatott támogatás összege. 😉

Természetesen ezzel együtt sem buzdítunk felesleges vásárlásra, továbbra is légy tudatos a vásárlásaidban, és csak azt vedd meg, amire ténylegesen is szükséged van. Viszont, ha vásárolsz, akkor lehetőség szerint fizess bankkártyával, mert így nekünk is segíthetsz. 

Ha nem vagy még a MagNet Bank ügyfele, akkor javasoljuk, hogy nézz utána a lehetőségeknek. Mi évek óta a magnetnél bankolunk, és maximálisan meg vagyunk velük elégedve. Ráadásul a MagNet Bank közösségi bank, és egy csomó nagyszerű kezdeményezésük is van.

További információkat a magnetes támogatási lehetőségekről itt találsz.