Pályázati projektünk sikeresen megvalósult

Örömmel jelentjük, hogy pályázati projektünk sikeresen megvalósult! Az elmúlt hónapokban nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy igazán különleges élményt, ugyanakkor valódi értéket, hasznos tudást adjunk át az ÖkoManók programunkkal megszólított óvodás gyermekek és nevelőik számára. Úgy érezzük, és közönségünk visszacsatolása is megerősít ebben, hogy a kitűzött célt sikeresen teljesítettük. 14 óvodai csoport, több, mint 300 ovisa és óvónője számára mutattuk be mesejátékunkat és foglalkoztató füzetünket az elmúlt napokban. Mindenütt óriási szeretettel fogadták manóinkat, az előadás során vidáman tanultak Vita Momóval és skandálták Mimivel a környezetbarát viselkedésre buzdító versikéket.

Szeretnénk megköszönni az ÖKO-Játék Környezettudatos Élményprogramnak a közös szakmai munkát, Koltay Eszternek és Sőnfeld Mátyásnak az elragadó mesét, Facsar-Veszeczky Andreának a csodálatos bábokat és a fogadó óvodák munkatársainak a lelkes együttműködést. Mesejátékunk és foglalkoztató füzetünk az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásának köszönhetően tudott megvalósulni.

Vita Mimi és Vita Momó körútja nem ér véget, Alapítványunk önkéntesei továbbra is azon dolgoznak, hogy újabb források segítségével még számos óvodába jussanak el manóink és fejlesztő anyagaink.

Bízunk benne, hogy hamarosan újabb beszámolóval jelentkezünk foglalkozásainkról.

A programmal kapcsolatban érdeklődni az [email protected] e-mail címen lehet.

Köszönjük!