Újabb akcióba kezdtünk!

151203_gyerekotthon 2Újabb akcióba kezdtünk! Felbuzdulva az eddigi támogatásotokon, szeretnénk idén még egy utolsó – saját méretünkhöz képest nagyszabású – adományozási projektet megvalósítani, ez alkalommal itthon.

Egy fővárosi gyermekotthon apró lakói számára fogunk segítséget nyújtani. Az adományozásunk az ünnepekhez is kötődik, azonban nem csak a karácsony megszépítése a célunk.

Először is a befolyt összegből új szőnyeget vásárolnánk, mivel a jelenlegi elrojtozódott szőnyeg nemcsak esztétikai problémát jelent, hanem a még bizonytalanul járó apróságok biztonságát is veszélyeztetheti.

Emellett szeretnénk a karácsonyi csomagokat kicsit kipótolni. Biztosítottak bennünket arról, hogy minden kisgyerek kap majd egy játékot és persze csokimikulást szent este, azonban jó lenne, ha ennél több jutna az apróságoknak. Alapítványunk küldetésének megfelelően egészséges finomságokkal, gyümölcsökkel és rágcsálnivalóval örvendeztetnénk meg az otthonlakókat.

151203_gyerekotthon 1Végezetül pedig gyűjtést szervezünk, melynek keretében kinőtt gyerekruhákat, cipőket, már megunt játékokat várunk, hogy szintén az intézmény lakóinak adhassuk azokat.

Az otthon legfiatalabb lakója októberben született, alig egy hónapos, a rangidős jelenleg egy 3 éves kisgyermek, de a közeljövőben sajnos újabb gyerekeket várnak. Arra kérünk, hogy ha lehetőséged van rá, akár pénzadománnyal, akár tárgyi adománnyal segíts nekünk, hogy elérhessük célunkat.

A pénzadományokat december 20-ig számlaszámunkra várjuk „gyermekotthon” közleménnyel, a tárgyi adományok átadásával kapcsolatban pedig a [email protected] címen kereshetsz bennünket.

Köszönjük, hogy támogatod munkánkat.

ui: Célunk, hogy segítsünk, ahol tudunk és másokat is erre ösztönözzünk. Ha támogatásod másnak vagy más formában szánod, mi annak is szívből örülünk.

Számlaszámunk: MagNet Bank Zrt. 16200199-11526302